Круг Капак за 12, & Кварт Проѕирен

Круг Капак за 12, & Кварт Проѕирен

Во магацинот.
DEN 3.00
Тековен:

Цврст фитинг, издржлив капак за Камбро Проѕирни Кругови, Проѕирниот Капак ја штити содржината и ја проширува свежината на производот. Чувајте ги состојките и подготвената храна со леснотија со овој капак отпорен на удари и дамки. Дизајниран да издржи температури -40°F до 160°F (-40°C до 70°C), безбеден за комерцијални машини за миење садови и употреба со голем волумен без губење на заштитата од свежина. Проѕирноста овозможува видливост и инвентар на производот без отстранување на капакот. Кружен Капак за 12, 18 и 22 Кварт проѕирен. Издржлива, предвремена заштита за Вашите Проѕирни Кругови. Тркалезни Проѕирни Капаци одговараат Само На Проѕирни Кругови. Проѕирната пластика овозможува видливост на производот. Влијание и отпорни на дамки за издржлива услуга. Капакот цврсто се вклопува за заштита од свежина. Издржува -40°F до 160°F (-40°C до 70°C). Палецот јазиче за лесно отстранување. Безбедна машина за миење садови. НСФ Наведени.

Параметри на производот

Стоката во категоријата