Харис Кондензиран Растителни Стапици За Инсекти За Комарци, Лисна Вошка, Бели Муви И Многу Повеќе

Харис Кондензиран Растителни Стапици За Инсекти За Комарци, Лисна Вошка, Бели Муви И Многу Повеќе

Во магацинот.
DEN 1.00
Тековен:

Харис Кондензиран Растителни Стапици за Инсекти вклучуваат 7 зелени влогови со 30 стапици. Харис Кондензиран Растителни Стапици За Инсекти се лепливи без пестициди и лесни за употреба . Харис Кондензиран Растителни Стапици За Инсекти имаат темно зелени влогови кои добро се вклопуваат во растенија во саксии. Стапици Бели Муви, Лисна Вошка, Комарци и многу повеќе. Многу инсекти можат да ја видат жолтата боја. Не користете во екстремно влажни подрачја. Во случај на случаен контакт со лепило, користете бебешко масло или масло за јадење за чистење. Стапици лисна вошка, комарци и други инсекти. Лепливи стапици за домашни растенија. Вклучува 7 влогови со 30 стапици. Влоговите се темно зелени за да личат на растенијата. За Внатрешни Домашни Растенија. Не за употреба во влажни подрачја. Лепило наредени стапици свртени нанадвор.

Параметри на производот

Стоката во категоријата