Бекарнли 083 - Премиум Диск За Сопирачките

Бекарнли 083 - Премиум Диск За Сопирачките

Во магацинот.
DEN 3.33
Тековен:

Делови од Бек/Арнли ги исполнуваат странските спецификации ЗА ОЕ на таблички ЗА форма, вклопување и функција. Нашите специјалисти за производи работат со мрежа на глобални партнери за извори за да можете да го инсталирате вистинскиот дел со доверба. Натпревари ОЕ форма, одговара и функција. Насочен финиш оптимизира пробивање и рампа седење. Високата содржина на јаглерод ја максимизира топлинската спроводливост. Облогата со висока температура на изложените површини го подобрува изгледот. Специфична апликација за ова возило.

Параметри на производот

Стоката во категоријата