Крематорот на карлсон Го Пренесе Комплетот За Цевки За Задави Берета Бенели Мобил 12га-11512

Крематорот на карлсон Го Пренесе Комплетот За Цевки За Задави Берета Бенели Мобил 12га-11512

Во магацинот.
DEN 719.84
Тековен:

Опис Функција сосема нова Технологија за Тројно Снимање (ТСТ) и се нуди во блиски констрикции од среден и долг дострел. ТСТ е серија од три дипломирани прстени во заострениот дел од цевката за задави што овозможува постепено преминување од отворот на пушката до конечното стегање. Овој дизајн нуди намалена деформација на пелети, помалку флаери и повеќе густи обрасци. Овие придобивки ја прават Серијата Крематор исклучително ефикасна за сите видови водни птици во текот на целата сезона. Серијата Крематор нема ограничувања за големината или брзината со челик застрелан во која било од трите стегања. Исто така, ги добивате сите придобивки од продолжената цевка за задави, вклучувајќи 25% подолг паралелен дел за поцврсти и погусти обрасци, инсталација без клуч, брзо отстранување и помага при заштита на муцката. Тие се нудат во вашиот избор на пренесен или не-пренесен конфигурации. Како и сите наши цевки, Цевките За Задави Од Серијата Carlson Cremator® Се ., носете доживотна гаранција и се прецизно обработени од термички обработен нерѓосувачки челик 17-4. Карактеристики 2 Пакет 12 Мерач Среден Опсег, Долг Дострел Нерѓосувачки Доживотна Гаранција Прецизно обработени термички обработени 17-4 Сс Пренесени за да помогнат во намалувањето на скокот на муцката и повторното повлекување. МОЖЕ ДА се користи СО СИТЕ челик, Хеви-Шут, И Бизмут муниција. Карактеристики ТСТ прстени за подобри перформанси. Содржи цевки за задави од Среден И Долг Дострел.

Параметри на производот

Стоката во категоријата