Заглавија На хукер Лс Загради За Монтирање На Моторот

Заглавија На хукер Лс Загради За Монтирање На Моторот

Во магацинот.
DEN 1.00
Тековен:

Компатибилен со 1973-1987 Chevy/GMC C10/C20 серија 2 WD Камион Хукер blackheart апликација-специфични ls swap мотор монтажа загради отстрани инсталација претпоставки и компатибилност несигурност која доаѓа со користење на универзална/прилагодливи методи трампа плоча монтажа. Овие загради се дизајнирани да постигнат оптимизирани празнини на компонентите и агли на работа на погонот/у-зглобот во оваа апликација кога се користат заедно со p/n 12646hkr пренос crossmeble и hooker заглавија со долги цевки со црно Срце и двојни издувни системи ко-развиени за оваа апликација. Лс Масло Пан 302-1 ќе работи со овие држачи за монтирање на моторот; Заварена Челична Конструкција. Дизајниран за мала тежина, ригидност и чист изглед. Цинк обложен за издржливост и отпорност на корозија. Дојдете во комплет со хардвер за прицврстување и упатства. Работа со акции мал блок Chevy mallshell монтирања. Дизајниран за употреба со заглавија на Хукер Црно Срце за оваа апликација. Лс Масло Пан 302-1 ќе работи со овие држачи за монтирање на моторот.

Параметри на производот

Стоката во категоријата