Работи Тоалетна Чинија Почиста Со Белило Таблета, 3. оз

Работи Тоалетна Чинија Почиста Со Белило Таблета, 3. оз

Во магацинот.
DEN 2.00
Тековен:

Средство за Чистење Тоалетни Садови со Таблети За Белило Убива 99,9% од : Colерихија Коли во 1 минута сафилокок ауреус [стафилокок] за 1 минута.Салмонела ентерика [салмонела] за 1 минута.Ентерококус фекалис [стреп] за 1 минута. РАБОТИ AUTMT TLT BWL CLNR TBLT ВО TNK 11 WK KLS PRVNT GRMS КУТИЈА. ТОАЛЕТНА ЧИНИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ И ДЕЗОДОРИРАЊЕ.

Параметри на производот

Стоката во категоријата