Сериозен Гитарист: Сериозниот Гитарист Користи Избор Од Десната Рака: Пристап За Градење Техника за Посветениот Гитарист, Книга И Онлајн Аудио

Сериозен Гитарист: Сериозниот Гитарист Користи Избор Од Десната Рака: Пристап За Градење Техника за Посветениот Гитарист, Книга

Во магацинот.
DEN 1.33
Тековен:

Кога станува збор за техниката на подигање од десната страна, сериозните гитаристи трпеливо чекаа сеопфатна книга за решавање на овие специјализирани вештини. До сега, рок, блуз и џез играчи немаа книга посветена целосно на изборот на десната рака. Сериозниот Гитарист : Изборот На Десната Рака ја исполнува оваа празнина со уникатен, посветен пристап за да изберете свирење што отсекогаш сте го барале. Ќе научите најефикасен начин да држите и користите избор и да откриете начини за зголемување на ефикасноста при движење од низа до низа. Лекциите се организираат според бројот на жици - - - почнувајќи од една низа, потоа напредувајќи до вежби со две жици, потоа три, до шест жици. Истакнатите вежби се смислено развиени во музички идеи и лижења за да дадат јасен пример за тоа како можете да ги вклучите вежбите во сопственото свирење. На овој начин, ќе свирите музика, а не само вежби. Изборот на десната Рака ги обезбедува алатките што ви се потребни за да станете подобар гитарист, но што е уште поважно, тоа ќе ви помогне да станете подобар музичар. Вклученото онлајн аудио содржи демонстрации на примерите во книгата. Сериозниот Гитарист Користи Избор Од Десната Рака : Пристап За Градење Техника за Посветениот Гитарист, Резервирајте Онлајн Аудио.

Параметри на производот

Стоката во категоријата