Енвион Про Платина Прочистувач На Воздух Јонски Филтер За Сечила Дигитален Дисплеј Црно

Енвион Про Платина Прочистувач На Воздух Јонски Филтер За Сечила Дигитален Дисплеј Црно

Во магацинот.
DEN 0.33
Тековен:

Денес, семејната компанија БОНЕКО АГ е дел од Групата ПЛАСТОН и е меѓународно активна во преносни решенија за третман на воздух за станбени области. Се започна во гаражата до семејниот дом во 1956 година, благодарение на помошта од целото семејство. Јонската линија вклучува модели за широк спектар на потреби. Нашата цел е да обезбедиме здрав дом исполнет со здрав воздух. Една значајна придобивка Од јонската Про линија е тоа што не бара од вас да го замените филтерот; наместо тоа, го кревате отстранливото капаче, ги извлекувате сечилата за собирање и ги бришете со мека крпа.

Параметри на производот

Стоката во категоријата