canon selphy cp печатач компатибилен 10ft бел usb кабел а до б плус слободен h

canon selphy cp печатач компатибилен 10ft бел usb кабел а до б плус слободен h

Во магацинот.
DEN 207.84
Тековен:

Овој USB кабел ЗА печатач Huetron обезбедува БРЗ пренос на податоци. Поврзете уред со USB-портата НА вашиот компјутер користејќи висококвалитетен USB 2.0 кабел. Брз Пренос на податоци на 481 Mbps, можете да очекувате сигурни преноси со високи перформанси. ОВОЈ USB кабел поддржува топло приклучување и доаѓа со Доживотна Гаранција. Huetron каблите имаат радијален пвц над калапи со вградено олеснување на видот, што создава многу издржлив кабел. Во исто време, составот на извртени парови со соодветна импеданса ги минимизира пречките во кабелот за да обезбеди сигурен пренос со голема брзина. Штитот од ФОЛИЈА и плетенка ги намалува пречките НА ЕМИ/РФИ. Боја : Црна. Должина : 10' (10 Стапки / 3 метри). Обликувана Чизма за ослободување од стрес и издржливост. Ги вклучува најновите СПЕЦИФИКАЦИИ ВО USB верзијата 2.0, поддржувајќи ги новите стапки на податоци со Голема Брзина на најновите и најголемите USB 2.0 уреди, притоа задржувајќи ја целосната компатибилност со сите претходни USB уреди. Кабелската Фолија и заштитниот плетенка ги намалуваат пречките НА ЕМИ/РФИ и, кога се комбинираат со нашиот состав со извртени парови, помага да се намалат пречките во кабелот за да се обезбедат сигурни трансфери со голема брзина. Поддржува приклучоци и врски за репродукција. КОМПЈУТЕР И Мек?компатибилен. Работи СО УСБ 1.0, 1.1 и 2.0. Подготвен Приклучок Доживотна Гаранција. Електроника,Компјутери И Додатоци,Кабли И Додатоци,Кабли И Интерконекции, USB Кабли.

Параметри на производот

Стоката во категоријата