Хок Издржливост ЕД, Спортска Оптика Лов Двоглед в Торбичка За Носење-36205

Хок Издржливост ЕД, Спортска Оптика Лов Двоглед в Торбичка За Носење-36205

Во магацинот.
DEN 799.84
Тековен:

Зелениот Двоглед со Издржливост на Хок Спортска Оптика 8х42 има фазно коригирани призми НА ПОКРИВОТ БАК4, стакло со екстра ниска дисперзија (ЕД) и оптика против рефлексија целосно повеќеслојна за да произведе разноврсен и способен двоглед кој произведува светли и јасни слики со висок контраст со вистинска изведба на бои и практично без реси во боја. Заедно со оптичките карактеристики се цели со дијаметар од 42мм, кои му даваат на двогледот многу компетентни перформанси при слаба осветленост, додека одржуваат видно поле од 388' на 1000 јарди и широк очигледен агол на гледање. Оваа комбинација на оптика и цели ја прави Издржливоста идеално прилагодена за повеќето активности на отворено од лов, до птици, до спортски настани со помалку забележливо тресење на рацете наспроти помоќен двоглед. Екстра-ниско дисперзивно стакло За оптимална јасност Целосно мулти-обложена оптика за производство на остри Слики Копче За Фокусирање со 1,2 вртења - затворете го фокусот од 6,6 стапки/2м фаза со Висока резолуција коригирана бак-4 покривни призми Лесни Гумени обложени Врвни Шарки Со Шарки Со Целосна големина Останете на капаците на леќите за максимална заштита На леќите Пресврт-нагоре чаши за очи со застанување на положбата за олеснување на очите.

Параметри на производот

Стоката во категоријата