Габриел - серија на флота

Габриел - серија на флота

Во магацинот.
DEN 1408.00
Тековен:

Gabriel 85066 Fleetline 85 серии се вклопува во Mack Mack Gread 1 5/8 ”, испорачаните материјали подобрена издржливост и поголема јачина на затегнување за построги услови за работа. Солидна, само-компензирачка заптивка на клипот обезбедува конзистентна способност за амортизација и го намали бледнее во текот на целиот живот на шок. 10-фазата на вентил ги подготвува возачите со максимална удобност и контрола, зголемена издржливост во груби оперативни околини и функционалност за само-чистење за пролонгаторски перформанси.

Параметри на производот

Стоката во категоријата