Набавка гигант BMBT црна податлива бик глава со врски со женски навојни врски, 1 1 1-1 4

Набавка гигант BMBT црна податлива бик глава со врски со женски навојни врски, 1 1 1-1 4

Во магацинот.
DEN 0.33
Тековен:

Ова е мета за глава на јагант за снабдување, кој се користи за апликации каде гранката има поголем дијаметар од директно. Особено, таа има црна податлива конструкција и нејзините женски навојни врски имаат дијаметар од 1 "x 1 " x 1-1/4 ". Понатаму, ова фитинг се произведува во квалификувано производство на ISO9001 : 2000 и сите Единиците се 100 % тестирани под притисок за апликации од 150 фунти. Покрај тоа, делот е одобрен со UL/ULC и DM и тој е во согласност со ASTM A-197, ANSI/ASME B16.3 и ANSI/ASME B16.14 стандарди. Предлог на Калифорнија 65 Предупредување : Овој производ е познат на државата Калифорнија да предизвика карцином или друга репродуктивна штета. За повеќе информации, одете на https : //www.p65warnings.ca.gov гигант за снабдување BMBT1000 црна податна глава на главата на бул Connectionsенски навојни врски, 1 "x 1" x 1-1/4 " : Набавка на гигантски дел број BMBT1000. 1 "x 1" x 1-1/4 "црна подножлива глава на железо бик за 150 lb. Тестиран притисок за оценка од 150 фунти. Со женски навојни врски на сите краеви. Одобрено од UL/ULC и FM.

Параметри на производот

Стоката во категоријата