Bernat® Blanget O'Go # Супер гломазен полиестер предиво, трева 10.5oz 300g, дворови

Bernat® Blanget O'Go Супер гломазен полиестер предиво, трева 10.5oz 300g, дворови

Во магацинот.
DEN 570.24
Тековен:

Bernat® Blanget ™ O’Go ™ е истиот супер гломазен стил на Chenille Bernat® Blacket ™ Yarn што го знаете и сакате, сега во новиот иновативен формат O’GO ™. За разлика од кој било друг формат, новиот стил на O’Go ™ создава искуство со брзо започнување и мазно зашивање. Без повеќе предиво, можете да ги собереш предивото и О'Го ™ директно во зашивање на следното ќебе, Авганистан или перница. Ова предиво се продава во трева и супер гломазна големина. Асортиманот Bernat® е достапен во најразлични бои и големини. Bernat® Blacket ™ O’Go ™ #6 Супер гломазен полиестер предиво, трева 10.5oz/300g, 220 јарди : Содржина : 100% полиестер. Големина на топката : 300g / 10.5oz, 201m / 220yd. Грижа : Машинско миење во ладна вода. Мерач : #6 Супер гломазен. Мерач на плетење : 4 ”x 4” (10 cm x 10 cm) 8 sts x 13 реда со игла за плетење 8 mm (САД 11). Мерач на капчиња : 4 ”x 4” (10 cm x 10 cm) 7 sc x 8 реда со кука со капчиња од 8 mm (U.S. L-11). Препорачана игла за плетење : 8 мм. Препорачана кука со капчиња : 8 мм.

Параметри на производот

Стоката во категоријата