Кросман Фантом. Скрши пушка во воздухот од барел

Кросман Фантом. Скрши пушка во воздухот од барел

Во магацинот.
DEN 2943.84
Тековен:

Додадете малку огнена моќ во вашите ловишта со Кросман Фантом .177 БЕРКИ БЕЛЕР БЕЛЕР АВР. Моќниот и убав пиштол за пауза за бура може да пука со брзина на пелети до 1.200 стапки во секунда. Воздушната пушка за Break Barrel има цело време, со амбициозен дизајн кој им овозможува на луѓето со десна и левата рака да ја користат со еднаква ефикасност. Исто така, има двостепен, прилагодлив активист што може да помогне во прецизно пукање со значително намален број на случајни снимки. Пелетите во воздушната пушка од калибар 177 се отпуштаат од дејството на изворот на пролетна енергија. Барелот има микро-прилагодлив заден поглед и оптички влакна од предната глетка за да ви помогне прецизно да укажете на вашата цел. На 6,02 фунти, пиштолот со пелети од Кросман е со оптимална тежина, овозможувајќи ви да го носите удобно. Кросман Фантом .177 БЕРКИ БЕЛЕР АРВЕЛ ПУБЕЛ : Синтетички амбициозен фонд на сите временски услови. Извор на енергија : Пролет. Механизам : БЕРАЛЕН БЕЛЕР. Брзина на пелети : 1.200 стапки во секунда со олово бесплатни пелети. Користи само .177 калибар пелети. Капацитет на пелети : единечен истрел. Амбидексна мануелна безбедност. Тежина : 6,02 фунти. Должина : 44,50 ". Модел# CS1 K77 A.

Параметри на производот

Стоката во категоријата