Kingston SDC10 16GB GB класа MicroSDHC

Kingston SDC10 16GB GB класа MicroSDHC

Во магацинот.
DEN 271.68
Тековен:

Kingston SDC10/16 GB 16 GB Class 10 micro SDHC, Class 10, 1 Card Kingston SDC10/16 GB 16 GB Class 10 micro SDHC The micro SDHC memory card is capable of recording hours of HD video (720p) and is completely compatible with cell phones, notebook PCs, кабриолет, таблети и други паметни уреди. Картата од 16 GB дава многу простор за дигитална содржина, документи, песни, снимки, итн. Класа 10 обезбедува минимум 10 MB/s брзина, перформанси и сигурност.

Параметри на производот

Стоката во категоријата