Онтансон Облак што не се пее за нелизгачки гума, граничи со 9 26 внатрешни скалила на скалила, пакет, беж

Онтансон Облак што не се пее за нелизгачки гума, граничи со 9 26 внатрешни скалила на скалила, пакет, беж

Во магацинот.
DEN 2.67
Тековен:

Нашиот елегантен и функционален низок куп ќе ви помогне да ги поставите овие килими во области каде што инаку би било тешко. За да обезбедите дополнителен зафат, набавете двострана лента за килим . Онтансон се стреми да обезбеди трендовски килими додека секогаш ги задоволува потребите на клиентите.Нашата колекција на облаци може да се пофали со широк спектар на скалила во широк спектар на цврсти бои. Набори и виткање треба да се срамни со 5-7 дена редовна употреба.

Параметри на производот

Стоката во категоријата