1 5CT TDW Diamond S Sterling Silver Cluster Bridal Set

1 5CT TDW Diamond S Sterling Silver Cluster Bridal Set

Во магацинот.
DEN 2879.84
Тековен:

Заслепувајте ја и воодушевете ја со овој зрачен невестински сет. Изработен во Стерлинг Сребрена, прстенот за ангажман има кластер на тркалезни дијаманти во центарот, поставен на подигнатиот дел. Прекрасно изработената разделена шанка е украсена со тркалезни дијаманти и глупави дијаманти кои даваат илузија на повеќе дијаманти. Соодветниот свадбен бенд, поставен со тркалезни дијаманти и глупав дијамант, ситно вклопување на прстенот за ангажман го комплетира ансамблот. Сјајни со дијаманти и полиран сјај, овој сет на невестински прстен сигурно ќе го однесе здивот. Империјал 1/5 CT TDW Diamond S925 Стерлинг Сребрен кластер Невестински сет (I-J, I2).

Параметри на производот

Стоката во категоријата