Филипс 42 класа ЛЦД ТВ

Филипс 42 класа ЛЦД ТВ

Во магацинот.
DEN 1.33
Тековен:

Со својата целосна HD панел од 1080p, Blu-ray и HD DVD Player поддршка и дигитален приемник ATSC, 42 MF437 B го испорачува најдобриот дигитален HD TV Display, HD Media Connectiving, Dolby Digital Sound, SPDIF аудио излез и двојно како приказ на компјутер. Philips 42 "класа LCD телевизор (42 MF437 B) 16 : 9 аспект на аспект за прикажување содржина на поширок простор за гледање. Со вградениот систем за виртуелен опкружувачки звук, можете да доживеете потопни звучни ефекти додека гледате филмови или играте игри без потреба од повеќекратни Звучници. Погледнете ги вашите омилени HD ТВ канали и емисии на Интернет со одлична јачина на сигнал преку дигиталниот приемник ATSC. Карактеристики 2 x HDMI порти за испорака и пренесување на слики со висок квалитет и 3 D звучни ефекти истовремено на голема брзина.

Параметри на производот

Стоката во категоријата