Кристел Стејт Отстранлива Рачка-10 Нелеплива Тава

Кристел Стејт Отстранлива Рачка-10 Нелеплива Тава

Во магацинот.
DEN 600.00
Тековен:

Кристел Стејт Отстранлива Рачка-10 " Нелеплива Тава за Пржење - 18/10 нерѓосувачка тава со отстранлива рачка, четкана завршница и нелеплива обвивка Од Екскалибур. Отстранлива колекција На Ленти. Нерѓосувачки тави за пржење со нелеплива обвивка се идеални за заруменување и готвење риба, компири, јајца итн. без лепење. За месо на скара, најсоодветна е нерѓосувачка тава. За своите тави За пржење, Кристел ја користи нелепливата обвивка Екскалибур, загарантирана без ПФОА. Бара отстранлива рачка. 18/10 нерѓосувачка тава со отстранлива рачка, четкана завршница и нелеплива обвивка Од Екскалибур. Отстранлива колекција На Ленти. Нерѓосувачки тави за пржење со нелеплива обвивка се идеални за заруменување и готвење риба, компири, јајца итн. без лепење. За месо на скара, најсоодветна е нерѓосувачка тава. За своите тави За пржење, Кристел ја користи нелепливата обвивка Екскалибур, загарантирана без ПФОА. Бара отстранлива рачка.

Параметри на производот

Стоката во категоријата