Голем Дистрибуиран Печат Со Само-Мастило, Печатење На Тродат 4913, Печатење И Печатење, Големина на Впечаток 7 8 2-1 4

Голем Дистрибуиран Печат Со Само-Мастило, Печатење На Тродат 4913, Печатење И Печатење, Големина на Впечаток 7 8 2-1 4

Во магацинот.
DEN 2.67
Тековен:

Постојат моменти кога станува неопходно да се насочи документацијата низ одделот и да се документира ова. Оваа слика јасно ја остварува оваа задача на ефикасен и организиран начин и му овозможува на менаџерот да води соодветна документација за преземеното дејство. Овој практичен акционерски печат (Голем) ја прикажува пораката "Дистрибуирана" на јасен и професионален начин, како што е прикажано на сликата, овозможувајќи му на вашиот персонал брзо да печати повеќе правни, финансиски и разни документи навремено. Достапната големина на гумениот печат е широка 1" висока за 2-1/4" со вашиот избор од 11 возбудливи бои за избор. Прави одличен канцелариски ресурс! Вклучува самостојна подлога за мастило која може да се замени или повторно да се масти. Големина на впечаток приближно 7/8 "за 2-1/4". Достапно во вашиот избор од 11 возбудливи Бои За Мастило. Овој печат остава јасен и чист впечаток.

Параметри на производот

Стоката во категоријата