Прерија и шума: опис на Играта На Северна Америка: со personal авантури Во нивната потрага Од Паркер Гилмор, Убике.[Врзана Кожа]

Прерија и шума: опис на Играта На Северна Америка: со personal авантури Во нивната потрага Од Паркер Гилмор, Убике.[Врзана Кожа]

Во магацинот.
DEN 798.08
Тековен:

Презентирајќи Извонредно Издание Врзано За Кожа, стручно изработено од престижната организација "Ретко Библио" со Оригинална Природна Кожа која грациозно ги краси ' рбетот и аглите. Неговата издржливост е обезбедена преку прецизна техника на врзување за шиење, подобрувајќи ја нејзината долговечност. Втиснат на хартија со врвен квалитет. Содржината на оваа книга е претставена во класично црно-бело. Ланг : - енг, Страници 428, Печати На Барање. Ако тоа е мулти волумен во собата, тогаш тоа е само еден волумен, ако сакате да нарачате одредена или сите количини може да не контактирате. Прерија и шума : опис на Играта На Северна Америка : со personal авантури во нивната потрага / Од Паркер Гилмор, " Убик. Нашата намера е уште еднаш да го понудиме овој вреден ресурс. Привлечноста продолжува со Печатење Со Златни Лисја што додава допир на елеганција, додека Рачното Втиснување На заоблениот ' рбет дава уметнички талент. Препознавајќи го нивното значење за читателите кои бараат увид во нашето историско богатство, ние вредно ги обновивме и повторно ги издадовме. Со нетрпение ги очекуваме вашите повратни информации, надевајќи се дека ќе ви бидат привлечни и великодушно ќе ги споделите вашите мисли и препораки. Поради гроздобер природата на овие книги, секоја страница е рачно обновена за читливост. Истражете ГО ФОЛИО ИЗДАНИЕТО (12х19 Инчи) : Достапно на Барање."1874 [Врзана Кожа]. Ова ремек-дело е прецизно Препечатено во 2018 година, користејќи го непроценливото водство на оригиналното издание објавено пред многу години во 1874 година.

Параметри на производот

Стоката во категоријата