Оревокршачка Серија Мини Добрите Кеси - Партија Материјали -

Оревокршачка Серија Мини Добрите Кеси - Партија Материјали -

Во магацинот.
DEN 175.84
Тековен:

Ако барате Чанти За божиќни услуги или алтернатива за порибување, не гледајте подалеку од овие добри чанти. Одликувајќи се со класични икони од приказната за оревокршачката има торба во која сите ќе уживаат. Пластика. (3 десетици по единица) 8 1/2" х 12" ако барате Торби За божиќни услуги или алтернатива за порибување, не гледајте подалеку од овие добри чанти. Одликувајќи се со класични икони од приказната за оревокршачката има торба во која сите ќе уживаат. Пластика - (3 десетици по единица) 8 1/2 "х 12".

Параметри на производот

Стоката во категоријата