Амако Ф Без Олово Нетоксична Глазура-Пт. - Евергрин Ф-43

Амако Ф Без Олово Нетоксична Глазура-Пт. - Евергрин Ф-43

Во магацинот.
DEN 3.33
Тековен:

ГЛАЗУРАТА ОД Серијата АМАКО Ф во зимзелена боја доаѓа во пластична тегла од 1 пт. капацитет. Живописната обоена глазура се испука до висок сјај и се четка на конус 04 бисквитни глини за одлични резултати.- ШКУ : SSPC72128 Амако Ф-Серија Глазура во зимзелена боја доаѓа во пластична тегла од 1 pt. капацитет. Живописната обоена глазура се испука до висок сјај и се четка на конус 04 бисквитни глини за одлични резултати.- ШКУ : SSPC72128.

Параметри на производот

Стоката во категоријата