Мотор Свеќичка СП-433

Мотор Свеќичка СП-433

Во магацинот.
DEN 2791.84
Тековен:

Проекти подалеку во комората за согорување за да се постигне оптимална локација на искра. Сервисен интервал до 100. Иридиум-подобрена централна електрода. Свеќичка Без Продолжен Врв Што се Користи во повеќето мотори на автомобили со постар модел и некои мотори со камиони со тековен модел. Екстра-Продолжен Врв Свеќичка Се Користи во одредени специјално дизајнирани мотори. Отпорен на оксидација и лачна erзија. Сервисен интервал до 100. Стандардна Свеќичка Од Бакарно Јадро Тестирана на спецификациите На Форд за перформанси и емисии. Обезбедува интервали на услуги од 60. Означено со буквите F Или FE во наставката број на дел на телото и кутијата на приклучокот. Свеќичката платина-иридиум може да се користи во секој мотор без оглед на системот за палење. Високата точка на топење обезбедува одлична отпорност на erзија. Обезбедува акција за самочистење при поголеми брзини. Помага во реализација на продолжени сервисни интервали од 60. Одговара на повеќето автомобилски и многу специјализирани апликации.

Параметри на производот

Стоката во категоријата