Јамамото Една Опашка Груб, 5

Јамамото Една Опашка Груб, 5

Во магацинот.
DEN 1.33
Тековен:

Грмушките Со Една Опашка Јамамото се класична мамка со години со причина. Една од најразновидните мамки некогаш создадени, тие можат да бидат наместени на различни начини и да ловат риби во текот на целата година. Рибајте ги сами или како приколка за вртење, зуи или жига, Грмушките Со Една Опашка јамамото имаат докажано дејство на кое рибите не можат да одолеат.Единечната Опашка Од 3" 30 серии Е одлична за навистина префинета риба. Кога Басот станува тесен, Басот со големина на залак 3" Една Опашка Груб претставува жива презентација која е премногу добра за да се помине. Единечната Опашка Од 4 " 40 серии фаќа неверојатен број на мал до среден бас, плус повремениот хауг.Единечната Опашка Од 5" 18 серии Е густа мала мамка која е привлечен имитатор на мамка. Неговата големина е одлична за привлекување чувар бас и поголема.Единечната Опашка Од 6" 19 серии Е разноврсна мамка со широко тело. Поголемата опашка испушта силни вибрации и многу ударно провоцирачко дејство на виткање на опашката. Тоа е всушност омилен избор На Гери Јамамото, кој сака да го користи за поголема презентација што ја дава. Јамамото Една Опашка Груб, 5" : Количина од 20. Привлечен имитатор на мамки. Достапно во различни бои.

Параметри на производот

Стоката во категоријата