Сангеан Пренослив АМ Фм Радио, Црн, ХДР-14

Сангеан Пренослив АМ Фм Радио, Црн, ХДР-14

Во магацинот.
DEN 319.20
Тековен:

Со повеќе од 4 децении сангеанско наследство и квалитетно инженерство, Сангеанската Хд Радио Серија станува се подобра и подобра. ПРЕНОСЛИВОТО Радио HDR-14 HD/FM стерео/AM Не е исклучок. Оваа најнова иновација обезбедува најдобри перформанси во радио приемот и квалитетот на звукот во компактен дизајн кој има изглед и стил за да одговара. Значи, ако барате преносливо HD Радио, изберете HDR-14! ХД радио дигитални и аналогни АМ / ФМ-стерео прием. 40 Мемориски Поставки (20 ФМ, 20 ЧАСОТ НАУТРО). Рампа (Програма Поврзани Податоци) Услуга. Поддршка За Функција За Итни Предупредувања. Автоматска Повеќекратна Конфигурација. Часовник и Датум во реално време со Аларм и Функција За Спиење.

Параметри на производот

Стоката во категоријата