Сиера Морски 16-120-0346W шилдс ® МОРСКИ ГОРИВО ЛИНИЈА

Сиера Морски 16-120-0346W шилдс ® МОРСКИ ГОРИВО ЛИНИЈА

Во магацинот.
DEN 799.84
Тековен:

Штитови 1200346 3/4 In X 50 Ft Бело Bilgeflex DBilgeflex Црево-Серија 120 За апликации за празнење на пумпата за пумпа. Еднослоен брановиден полиетилен. Отпорен на : благи хемикалии, солена вода. Манжетна за стегање секоја нога. Не се закачувајте за поставување на трупот под водоводната линија. Атрибути : Боја = Бела ЛИЧНА КАРТА = 3/4" Должина = 50 ' Штитови Морски Билгефлекс Серија 120 Флексибилно Црево, Бело : за апликации за празнење на пумпата за билге. Еднослоен брановиден полиетилен. Отпорен на : благи хемикалии, солена вода. Манжетна за стегање секоја нога. Не се закачувајте за поставување на трупот под водоводната линија. Боја : Бела. ИД : 3/4". Должина : 6'.

Параметри на производот

Стоката во категоријата