Дејвид Зафриро-Друга Страна-ЦД

Дејвид Зафриро-Друга Страна-ЦД

Во магацинот.
DEN 296.64
Тековен:

Ако сте спиеле на овие класици во минатото, сега е време да ги направите работите исправни-ова се преиздавања од горната полица за колекционерите кои се грижат за квалитетот на пакувањето и звукот. Сите се дигитално ремастерирани и вклучуваат влошки од осум страници со текстови спакувани во кутии за скапоцени камења. Не го очекуваме она што нашите очи всушност го гледаат, и тоа го прави искуството апсолутно хипнотизирачко-како моментот Во Терминатор 2 кога ќе сфатите Дека Арнолд Шарценегер Е Терминатор, НО ДОБРИОТ ЧОВЕК! Или, моментот кога вашата сакана ќе рече : "Оди напред душо-купи ги сите-никогаш не можеме да имаме премногу музика!"Или, огнениот момент следното утро кога ќе се сетите дека сте јаделе лути пиперки претходната вечер-ух-добро, можеби не толку многу, но ја добивате поентата! Примамливите изненадувања се зачинот на животот, а момчето ох момче Го Прави Тоа Гитаристот Дејвид Зафиро ни дава четири елитни причини да бидеме заслепени и воодушевени од неговите соло албуми. И, инструменталните песни не потсетуваат на три важни зборови : ЛЕЛЕ леле леле. Навистина, овие албуми се далеку од металните југернаути на кои играше Со Крвдобро (нивните први три албуми). Сите се дигитално ремастерирани и вклучуваат влошки од осум страници со текстови спакувани во кутии за скапоцени камења. Одлични зборови, нели? Инструменталните песни покажуваат Зафиро со сета вештина и талент На Џо Сатријани и Стив Ваи. Ние не го очекуваме она што нашите очи всушност го гледаат, и тоа го прави искуството апсолутно хипнотизирачко-како моментот Во Терминатор 2 кога ќе сфатите Дека Арнолд Шарценегер Е Терминатор, НО ДОБРИОТ ЧОВЕК! Или, моментот кога вашата сакана ќе рече : "Оди напред душо-купи ги сите-никогаш не можеме да имаме премногу музика!"Или, огнениот момент следното утро кога ќе се сетите дека сте јаделе лути пиперки претходната вечер-ух-добро, можеби не толку многу, но ја добивате поентата! Примамливите изненадувања се зачинот на животот, а момчето ох момче Го Прави Тоа Гитаристот Дејвид Зафиро ни дава четири елитни причини да бидеме заслепени и воодушевени од неговите соло албуми.

Параметри на производот

Стоката во категоријата