Команда, М17021ЦЛР, Исчисти Ленти За Средно Полнење, Ролна, Исчисти

Команда, М17021ЦЛР, Исчисти Ленти За Средно Полнење, Ролна, Исчисти

Во магацинот.
DEN 3.33
Тековен:

Средните ленти за полнење СО 3м Командно лепило се јасни за дискретен, минималистички начин за украсување. Дизајнирани ЗА 3м Командни Јасни Средни Дизајнерски Куки, овие јасни средни ленти исчезнуваат кога се нагоре и исчезнуваат кога се спуштени. Лентите се вклопуваат со површини што го фокусираат вниманието на вашиот декор, а не како е закачено. Средните ленти се држат силно и чисто се отстрануваат без да ги оштетат вашите површини. Секоја лента држи 2 килограми. Команда Исчисти Средни Ленти За Полнење, Исчисти, 9 Ролна (Количина) Команда, МММ17021ЦЛР, Исчисти Ленти За Средно Полнење, 9 Ролни, Исчисти.

Параметри на производот

Стоката во категоријата