Центричен 150. Премиум Цревото За Сопирачките Одговара изберете: 2013 - ФОРД ФУЗИЈА, 2017 - ФОРД ФУЗИЈА СЕ

Центричен 150. Премиум Цревото За Сопирачките Одговара изберете: 2013 - ФОРД ФУЗИЈА, 2017 - ФОРД ФУЗИЈА СЕ

Во магацинот.
DEN 1759.84
Тековен:

Хидрауличната програма За Сопирачки На Централните делови е најкомплетната и најсовремена во индустријата и вклучува мајстор за сопирачки и цилиндри за тркала, црева за сопирачки, комплети за поправка на дебеломер и цилиндри за тркала и повторно произведени Засилувачи на моќност. Кочница Хидраулични Црева Дополнителни Карактеристики Боја : Црна.

Параметри на производот

Стоката во категоријата