Чудо-Гро Тропска Мешавина За Саксии, кт. - Растечки Медиуми

Чудо-Гро Тропска Мешавина За Саксии, кт. - Растечки Медиуми

Во магацинот.
DEN 239.84
Тековен:

Нека вашите тропски растенија се покажат во нивните контејнери! Чудо-Gro® Тропска Мешавина За Саксии е дизајнирана да им помогне на вашите тропски растенија да напредуваат. Оваа мешавина за саксии е специјално формулирана за да вклучува карпа од лава, порозен и лесен материјал кој ја обезбедува потребната дренажа за поддршка на растот на тропските растенија. Откако ќе го комбинирате вашето тропско растение и нашата мешавина за саксии во затворен или надворешен сад, вашето растение ќе остане нахрането до 6 месеци. Можете да користите Чудо-Gro® Мешавина од Тропско Саксии со секаков вид тропско растение, вклучувајќи растенија од пајак, зз растенија, змиски растенија, потос, кротон, монстера, смоква од виолина и многу повеќе. И, како надополнување на сето тоа, поради уникатните состојки на мешавината за саксии, помала е веројатноста да привлече габични комарци. Оди купи торба Со Чудо-Gro® Тропска Мешавина за Саксии денес! За уште поспектакуларни резултати, размислете да започнете редовна програма за хранење 30 дена по садењето Со Чудо-Gro® Тропска Храна За Домашни Растенија! Специјално формулирана мешавина за саксии за тропски растенија. Спакувани со хранливи материи кои ги хранат тропските растенија до 6 месеци. Вклучува карпа од лава за дополнителна дренажа што им е потребна на тропските растенија. За употреба во надворешни и внатрешни контејнери. Одлично за сите тропски растенија, вклучувајќи пајакови растенија, зз растенија, змиски растенија, потос, кротон, монстера, смоква од виолина и многу повеќе.

Параметри на производот

Стоката во категоријата