Ncv CV Оска Собранието Одговара изберете: 2015 - HONDA CR-V, 2013-ХОНДА СПОГОДБА

Ncv CV Оска Собранието Одговара изберете: 2015 - HONDA CR-V, 2013-ХОНДА СПОГОДБА

Во магацинот.
DEN 2.33
Тековен:

Монтирањата На Моторот GSP се дизајнирани да ги надминат Speicifcations oe во вклопување, функција и леснотија на инсталација. ГСП користи само материјали со врвен степен за долговечност на производот. ГСП го поддржува овој производ со водечка индустрија, 18 Мт, 18.000 милји гаранција (кое и да е прво). Gsp NCV36015 Gsp Нова CV Оска.

Параметри на производот

Стоката во категоријата