Централна ОРИЕНТАЛНА 1908MI 5. фт. 7. фт. Сенки Џејмсон Современ Килим-Мулти-Пченица

Централна ОРИЕНТАЛНА 1908MI 5. фт. 7. фт. Сенки Џејмсон Современ Килим-Мулти-Пченица

Во магацинот.
DEN 0.67
Тековен:

Секој килим е прецизно вткаен во 100 проценти полипропилен поставен на топлина, користејќи ја најсовремената технологија за исклучителни детали. Тие патуваат низ светот за да ги најдат најдобрите фабрики кои произведуваат килими со извонреден квалитет за да одговараат на денешните модни трендови. Висина на купот : 0,5". Колекцијата Интерлуд се одликува со неверојатно густа конструкција и предиво со фина точка, создавајќи најдинамична машина направена ткаена колекција во индустријата. Тие патуваат низ светот за да ги најдат најдобрите фабрики кои произведуваат извонредни квалитетни килими за да одговараат на денешните модни трендови.

Параметри на производот

Стоката во категоријата