Centon Datastick Pro USB 3. 512ГБ

Centon Datastick Pro USB 3. 512ГБ

Во магацинот.
DEN 1504.00
Тековен:

Centon Data Stick Pro е рентабилен погон идеален за секојдневна употреба. Малиот фактор на форма, алуминиумската кутија прави класичен дизајн. Datastick Pro е совршен начин за складирање и пренос на документи, презентации, музика, видеа и многу повеќе. Достапно во широк спектар на капацитети со 5 години ограничена гаранција. Едноставно и елегантно алуминиумско куќиште. Капа се вклопува на кука на возење. 5 Година Ограничена Гаранција.

Параметри на производот

Стоката во категоријата