Бош ФР7ЛИ Оригинална Опрема Фина Жица Иридиум Свеќичка

Бош ФР7ЛИ Оригинална Опрема Фина Жица Иридиум Свеќичка

Во магацинот.
DEN 1.00
Тековен:

Опис на брендот : како еден од најголемите Северноамерикански добавувачи на автомобили, бош развива, произведува и снабдува прецизни компоненти и системи за автоделови.ИРИДИУМ СВЕЌИЧКА-БОШ (9604) ФР7ЛИИ33Х Оригинална Опрема Фина Жица Иридиум Свеќичка.

Параметри на производот

Стоката во категоријата