Ултраласт Улгп4ааа Грин Хај-Реаблес Ааа Нимх Пк

Ултраласт Улгп4ааа Грин Хај-Реаблес Ааа Нимх Пк

Во магацинот.
DEN 175.20
Тековен:

Дали користите reable ? Еве 4 pk НА AAA Ni MH Reable од Ultralast. Овие високо ед грин ААА ќе ја задржат вашата електроника потпевнувајќи. 1.2 В.Долготрајни. 800мах. Полнење до 500x.Картичка. Споредливо Со ЛЕНМАР (Р) ЛЕНПРО410Б. 4 пк. Компатибилен Со УЛТРАЛАСТ(Р) ЦР123, Ултраласт(Р) УЛЦР123Р и Меѓудржавен (Р) ФО0002.

Параметри на производот

Стоката во категоријата