Ален Дијагностички Модул Чувствува Желка, на 6

Ален Дијагностички Модул Чувствува Желка, на 6

Во магацинот.
DEN 140.80
Тековен:

Најтешко е да се направи со една рака; терапевтите можеби ќе треба да држат желка за време на шиење и полнење. Комплетот вклучува парчиња филц што се состојат од тела на желки, школки, стомаци и 3 бои на чинии. Вклучени се и мрдачки очи, нетоксичен лепак и фиберфил. Големина : 5-1/2 " х 8-3/4". Ниво 3.0-4.6. Ален Дијагностички Модул Почувствува Желка, Пакет од 6.

Параметри на производот

Стоката во категоријата