Блок Инвазија Стрелаштво Цел

Блок Инвазија Стрелаштво Цел

Во магацинот.
DEN 2.00
Тековен:

Добијте четири пати повеќе од вежбањето од вашата стрелачка цел кога Ќе ја добиете Инвазијата На Блок 16 " Цел. Уникатниот геометриски дизајн им дава на стрелците четири панели за снимање за продолжен целен век. Слоевитите панели за триење со отворено лице ги запираат сите стрелки со широка глава и врв на полето со загреано триење наместо сила за подобро запирање на стрелките и полесно отстранување. Страничните панели завиткани со полиуретан обезбедуваат две дополнителни цели за теренски совети. Графика со висок контраст помага при стекнување на цели со долг дострел. Повеќе точки за нишанење дополнително го продолжуваат животниот век на целта. Четири панели за снимање за подолг животен век. Запира сите широкопојасни и поле-врвот стрели. Дизајнот со висок контраст помага при стекнување цел со долг дострел. Обезбедени се повеќе точки за нишанење. Полипропиленски завиткани страни дизајнирани само за теренски совети.

Параметри на производот

Стоката во категоријата