Цилиндрите на тркалото на тркалото Raybestos се вклопуваат Изберете: 1988- Isuzu NPR, 1992- GMC 4000

Цилиндрите на тркалото на тркалото Raybestos се вклопуваат Изберете: 1988- Isuzu NPR, 1992- GMC 4000

Во магацинот.
DEN 2.33
Тековен:

Цилиндрите на тркалото Raybestos Element3 in се врвно решение во индустријата за задниот дел. Кратенките никогаш не се земаат при производство на нашите цилиндри на тркалото. На пример, кога некои конкуренти ги исекуваат аглите користејќи чизми за меки тркала, нашите чизми се совпаѓаат со форма, вклопување и функција. Совпаѓањето на спецификациите на ОЕ обезбедува перформанси што е конзистентна, безбедна и сигурна. • Секој цилиндар на тркалото е изграден за долг животен век и има компоненти со највисок квалитет • Секој детал се совпаѓа со спецификациите на ОЕ, од материјалите до дизајни специфични за возилото • Рејбестос® елемент3 ™ Цилиндрите на тркалото испорачуваат врвен на врвот на line performance and safety • 100% pressure tested in both hot and cold environment tests, ensuring leak-free performance Fits Select : 1988-1993 ISUZU NPR 1992-1993 GMC 4000 1988-1993 CHEVROLET TILT MASTER W4 S042 and more - add your vehicle to our Поставете додаток за проверка.

Параметри на производот

Стоката во категоријата