Awntech destin-l со аспиратор десен мотор со далечински моторизирано повлекување на трескање

Awntech destin-l со аспиратор десен мотор со далечински моторизирано повлекување на трескање

Во магацинот.
DEN 3199.84
Тековен:

Awntech Beauty-Mark Destin 20 'Моторизирана повлечена од трескање : Структурна алуминиум и челична рамка за обележување на марки на надворешни работи на ткаенини за заштеда на ткаенини до 30 проценти во летните месеци за комерцијална или станбена употреба, вклучително и заграда за инсталирање на загради, за да се одмори Сонцето од страна на повторното место со стационарна или ретровизорска зачудувачка од awntech. Awnings се совршени за управување со сончева светлина и ажурирање на изгледот на вашиот дом или бизнис. Awnings даваат убав акцент на кој било архитектонски стил. Тие ви овозможуваат да ја зачувате енергијата и да блокирате светлина во текот на летото, а повлекувањето ќе се повлече и ќе овозможи топлината на сонцето во зима. Претворете го вашиот простор на отворено во повлекување и чувајте ја внатрешноста на вашиот дом 10 степени поладни во летните месеци. Со засенчување на вратите и прозорците, ја намалувате количината на зрачна топлина што влегува во вашиот дом или бизнис, со што ќе се намали количината на работа што треба да ја направи вашиот климатик. Awnings ги штитат вашите врати и прозорци од сурово време и ќе ги задржат мебелите за внатрешни работи, драпериите и подовите од исчезнување. Тие се дизајнирани да го направат вашиот живот што е можно поудобен, додека ја зголемуваат целокупната вредност на вашиот дом или бизнис.

Параметри на производот

Стоката во категоријата