Контролна рака на Дорман

Контролна рака на Дорман

Во магацинот.
DEN 0.33
Тековен:

Контрола на Дорман Армригорозно тестирана за одржливи, безбедни перформанси од тим на инженери за производи и квалитетни, контролното склопување на раката и топката на Дорман е дизајниран за безбедност на патниците. И придобивки : Директна замена - се вклопува и изведува како оригиналната опрема на специфични возила што може да се вклопат - прецизно -инженерски за да одговараат на дизајнот и димензиите на оригиналните компоненти што може да се изгради - произведена на строги стандарди со употреба Контролна рака.

Параметри на производот

Стоката во категоријата