Реми Премиум Алтернатор За Изберете 00-Доџ Модели

Реми Премиум Алтернатор За Изберете 00-Доџ Модели

Во магацинот.
DEN 3.33
Тековен:

Премиум Реконструиран Алтернаторфити : 00 Доџ Дуранго, 00 Доџ Рам 1500, 00 Доџ Рам 2500, 00 Доџ Рам 3500, 01-03 Доџ Дакота, 01-03 Доџ Рам 1500 Ван, 01-03 Доџ Рам 2500 Ван, 01-03 Доџ Рам 3500 Ван Највисока батерија достапно полнење. Квалитетни компоненти за подолг живот. 100% тестирани за сигурни перформанси.

Параметри на производот

Стоката во категоријата