Dayco Обликувано Црево За Радијатор Одговара изберете: 1999-VOLVO S80

Dayco Обликувано Црево За Радијатор Одговара изберете: 1999-VOLVO S80

Во магацинот.
DEN 3.00
Тековен:

Ги исполнува електро-хемиските барања Од Типот ЕК како што е наведено Во САЕ Ј1684; што го елиминира предвременото влошување на внатрешната цевка предизвикано од таложење на статички електрични полнежи. Материјал : ЕПДМ. Внатрешната основна цевка е засилена со плетена вискоза за максимална јачина и отпорност на пукање за животниот век на цревото. Одговара Изберете : 1999-2005 VOLVO S80 6 Cyl 2. Дополнителни Карактеристики Боја : Црна.9 L и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите. Радијаторот И Цревото За Бајпас Со Обликување На Dayco има удобен пластичен ремен за закачување за брзо и лесно малопродажба. Карактеристики И Придобивки : Направени Со синтетички гумени соединенија ЕПДМ кои обезбедуваат отпорност на влошување од озон, течности за ладење и температурни варијации ОД-40 F (-40 C) до +257f (+125 C) внатрешната основна цевка е засилена со плетена вискоза за максимална јачина и отпорност на пукање за живот на цревото Ги Исполнува sae J20 R4, барањата Од Класата D-1 за подобрено сервисно црево Ги Исполнува тип EC електро-хемиски барања Како Што Е Наведено во sae j1684; што го елиминира предвременото влошување на внатрешната цевка предизвикано од таложење на статички електрични полнежи ограничена ТРИГОДИШНА ГАРАНЦИЈА НАПРАВЕНА СО синтетички ГУМЕНИ СОЕДИНЕНИЈА НА EPDM КОИ ОБЕЗБЕДУВААТ отпорност на влошување од озон, течности за ладење и температурни варијации од -40°f (-40°c) До +257°F (+125°c). Покрај исполнувањето НА sae J20 R4, барањата Од Класата D-1, ова црево сега е дизајнирано да ги исполнува електро - хемиските барања Од Типот EC како што е наведено во SAE J1684. Внатрешната основна цевка е засилена со плетена вискоза за максимална јачина и отпорност на пукање за животниот век на цревото.Dayco® Обликуваниот Радијатор и Цревото За Бајпас Дизајнирани Да го заменат цревото на производителот на оригиналната опрема, Радијаторот Со Калапи Dayco И Цревото за Бајпас се изградени со плетено засилување и конструкција НА EPDM што обезбедува висока јачина и отпорност на масло, кал, сол, остатоци од патишта, озон, течности за ладење и температурни варијации ОД-40 F (-40 C) до +257f (+125 C) кои се потребни за замена НА оем црево.

Параметри на производот

Стоката во категоријата