Валео Ое Алтернатор За Нисан Потрагата 3.5 Л 2004-2009

Валео Ое Алтернатор За Нисан Потрагата 3.5 Л 2004-2009

Во магацинот.
DEN 1486.08
Тековен:

Како признат експерт За Електрични Системи од 1923 Година, Валео е глобален врвен снабдувач на алтернатори за оригинална опрема. Како лидер во иновациите, алтернаторите На Валео добија НАГРАДА ЗА темпо за алтернатори, елиминирајќи го падот на напонот и ја зголемува економичноста на горивото. Валео премиум алтернаторите се 100% нови, елиминирајќи го ризикот од предвремено откажување. Дополнителни Карактеристики Волти : 12.

Параметри на производот

Стоката во категоријата