Робоворм Директно Масти 4.5 Мартенс Лудило 8пк

Робоворм Директно Масти 4.5 Мартенс Лудило 8пк

Во магацинот.
DEN 1.33
Тековен:

РОБОВОРМ МАСТИ Црви-Робоворм го направи тоа повторно, земајќи пластични црви на следното ниво со серијата МАСНИ Црви. "Старата Школа" МАСНИТЕ црви беа барање на клиентите со години. Па, еве ти! Истурена со прецизна машинерија за водење На Компјутерот На Робоворм, оваа серија содржи три истурања во боја и подебело тело што рибите нема да го игнорираат. Исто така, со "Технологијата За Ослободување Сол" На Робоворм, рибите добиваат излив на сол со секој залак и нема да пуштат. РОБОВОРМ МАСТИ Црви-Робоворм го направи тоа повторно, земајќи пластични црви на следното ниво со серијата МАСНИ Црви. "Старата Школа" МАСНИТЕ црви беа барање на клиентите со години. Па, еве ти! Истурена со прецизна машинерија за водење На Компјутерот На Робоворм, оваа серија содржи три истурања во боја и подебело тело што рибите нема да го игнорираат. Исто така, со "Технологијата За Ослободување Сол" На Робоворм, рибите добиваат излив на сол со секој залак и нема да пуштат.

Параметри на производот

Стоката во категоријата