Стандардни Моторни Производи UF-Дистрибутер Серпентина За 94-Dodge Одговара изберете: 1994-DODGE RAM МЕМОРИЈА 2500, 1994-DODGE RAM меморија 3500

Стандардни Моторни Производи UF-Дистрибутер Серпентина За 94-Dodge Одговара изберете: 1994-DODGE RAM МЕМОРИЈА 2500, 1994-DODGE

Во магацинот.
DEN 548.48
Тековен:

Серпентина без дистрибутер : 94-96 Доџ Рам 2500, 94-96 Доџ Рам 3500 Дизајн : Дизајн На Е-јадро. Производ Одговара : Директно Вклопување. Продадена Количина : Продадена Поединечно. Препорачана Употреба : Ое Замена. Дополнителни Карактеристики Боја : Црна. Одговара Изберете : 1994-1996 ДОЏ РАМ 2500 10 ЦИЛ 8 Л 1994-1996 ДОЏ РАМ 3500 10 Цил 8 Л и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите .

Параметри на производот

Стоката во категоријата