преживеан од мојот остров менс хедер кошула

преживеан од мојот остров менс хедер кошула

Во магацинот.
DEN 191.84
Тековен:

преживеан тревко-надвор од мојот остров-возрасен хедер маичка-јаглен44; 2x Преживеан е шоуто канелени група странци (како едно или повеќе племиња) на изолирана локација, каде што мора да обезбедат храна, вода, оган и засолниште за себе.

Параметри на производот

Стоката во категоријата