Оригинален Оем Mainр Машина За Миење Садови Главна Контролна Табла

Оригинален Оем Mainр Машина За Миење Садови Главна Контролна Табла

Во магацинот.
DEN 0.67
Тековен:

Главната Контролна Табла E73739204 (Собрание НА ПХБ) е оригинален дел LG OEM (Производител На Оригинална Опрема) дизајниран и дизајниран за точни спецификации за Машини за Миење Садови. Се препорачува секогаш да се повикувате на упатството за услугата за апарати или да контактирате со производителот на вашиот апарат за да потврдите дека LG EBR73739204 може да се примени на вашиот апарат. ЛГ Производител Дел Број : br73739204. Главната Контролна Табла LG (Собрание НА PCB) е оригинален оем (Производител На Оригинална Опрема) дизајниран дел ;и дизајниран за точни спецификации. Главната Контролна Табла LG EBR73739204 (Собрание НА ПХБ) е за Машини за Миење Садови.

Параметри на производот

Стоката во категоријата