Гомакро-Органски Макробар Слатка Преродба Барови Бо Сусам Путер + Датуми-Барови

Гомакро-Органски Макробар Слатка Преродба Барови Бо Сусам Путер + Датуми-Барови

Во магацинот.
DEN 575.84
Тековен:

Гомакро-Органски Макробар Слатка Преродба Барови Кутија Сусам Путер И Датуми-12 х 2 мл. (57 g) Барови Гомакро Органски Макробар Слатка Преродба Барови Кутија Сусам Путер И Урми е повисока во калциум и железо од сите други барови и е едноставна идеја со комплексен вкус. Дајте хумдум ден егзотичен пресврт. Можеби ќе ви се допадне. Нема време за одмор во Мароко? Добијте доза На Арома На Блискиот Исток без да ја напуштите земјата. Оди Макро Макробар Слатка Преродба Сусам Путер и Датуми 2 мл.

Параметри на производот

Стоката во категоријата