Премиум Кертриџ Филтер За Моторно Масло За Конвенционално Масло Одговара На Мерцедес-БЕНЦ 560СЛ 5.6 Л 1986-1989, 380СЛ 3.8 Л 1981-1985, 420СЕЛ 4.2 Л 1986-1991, 560СЕЛ 5.6 Л 1986-1991, 560СЕК 5.6 Л 1986-199

Премиум Кертриџ Филтер За Моторно Масло За Конвенционално Масло Одговара На Мерцедес-БЕНЦ 560СЛ 5.6 Л 1986-1989, 380СЛ 3.8 Л

Во магацинот.
DEN 207.52
Тековен:

Верувајте им НА филтрите за масло ЕКОГАРД да прикажат над 97% од загадувачите пред да можат да му наштетат на вашиот мотор. Вклучува О-прстени За домување и капа. ЕКОГАРД Х11 КОМПАТИБИЛЕН со : . ЏИП СП5 4.2 Л 1972-1973. ЏИП СП5 5.0 Л 1972-1973. Мерцедес-Бенц 280 2.8 Л 1974-1976. Мерцедес-БЕНЦ 280С 2.8 Л 1973-1976. Мерцедес-БЕНЦ 280С 2.8 Л 1978-1981. Мерцедес-БЕНЦ 280Е 2.8 Л 1977-1981. Мерцедес-Бенц 280С 2.8 Л 1975-1976. Мерцедес-БЕНЦ 280СЕ 2.8 Л 1972-1980. Мерцедес-БЕНЦ 280СЕ 3,5 Л 1970-1970. Мерцедес-БЕНЦ 280СЕ 4,5 Л 1972-1973. Мерцедес-БЕНЦ 280СЕЛ 4.5 Л 1972-1973. Мерцедес-БЕНЦ 300СЕЛ 3.5 Л 1970-1971. Мерцедес-БЕНЦ 300СЕЛ 4.5 Л 1972-1973. Мерцедес-БЕНЦ 300СЕЛ 6.3 Л 1970-1971. Мерцедес-БЕНЦ 350СЛ 4.5 Л 1972-1972. Мерцедес-БЕНЦ 380СЕ 3.8 Л 1984-1985. Мерцедес-БЕНЦ 380СЕК 3.8 Л 1982-1983. Мерцедес-БЕНЦ 380СЕЛ 3.8 Л 1981-1983. Мерцедес-БЕНЦ 380СЛ 3.8 Л 1981-1985. Мерцедес-БЕНЦ 380СЛЦ 3.8 Л 1981-1981. Мерцедес-БЕНЦ 420СЕЛ 4.2 Л 1986-1991. Мерцедес-БЕНЦ 450С 4.5 Л 1973-1976. Мерцедес-БЕНЦ 450СЕЛ 4.5 Л 1973-1980. Мерцедес-БЕНЦ 450СЕЛ 6,8 Л 1977-1979. Мерцедес-БЕНЦ 450СЛ 4.5 Л 1973-1980. Мерцедес-БЕНЦ 450СЛЦ 4.5 Л 1973-1980. Мерцедес-БЕНЦ 500СЕК 5.0 Л 1984-1985. Мерцедес-БЕНЦ 500СЕЛ 5.0 Л 1984-1985. Мерцедес-БЕНЦ 560СЕК 5.6 Л 1986-1991. Мерцедес-БЕНЦ 560СЕЛ 5.6 Л 1986-1991. Мерцедес-БЕНЦ 560СЛ 5.6 Л 1986-1989 КОМПАТИБИЛЕН Со Мерцедес-БЕНЦ 560СЛ 5.6 Л 1986-1989, 380СЛ 3.8 Л 1981-1985, 420СЕЛ 4.2 Л 1986-1991, 560СЕЛ 5.6 Л 1986-1991, 560СЕК 5.6 Л 1986-1991, 500СЕЛ 5.0 Л 1984-1985, 380сел 3.8 Л 1984-1985, 500СЕЛ 5.0 Л 1984-1985, 380СЕЛ 3.8 Л 1981-1983. [конт.] 280 E 2.8 L 1977-1981, 280 C 2.8 L 1978-1981, 280 2.8 L 1974-1976, 280 C 2.8 L 1973-1976, 280 S 2.8 L 1975-1976, 280 SE 2.8 L 1972-1980, 280 SE 3.5 L 1970, 280 SE 4.5 Л 1972-1973, 280СЕЛ 4.5 Л 1972-1973, 300СЕЛ 3.5 Л 1970-1971, 300СЕЛ 4.5 Л 1972-1973. ЗАМЕНУВА ACDELCO PF962, FRAM CH7329, МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ 000 180 05 09, 000 180 06 09, 001 184 64 25, ПУРОЛАТОР Л20011, ВИКС 51398.

Параметри на производот

Стоката во категоријата